O meni

Z eteričnimi olji in naravno kozmetiko sem se prvič srečala pred 10 leti. Tako močno sem bila prevzeta, da sem vsako prosto minuto izkoristila za raziskovanje in študij aromaterapije.

Danes sem tukaj in za vas, da vas usmerim in poučim o pravilni in varni uporabi aromaterapevtskih materialov in pripravkov.

■  Z aromaterapevtskimi materiali kot so eterična olja in hidrolati si lahko na naraven način lajšamo vsakodnevne tegobe in težave

■  S prijetnimi vonji nam pomagajo, da se sprostimo in omilim čustvene napetosti.

■  V poletnem času nas učinkovito ščitijo pred nadležnim mrčesom (komarji, klopi)

■  Ob pravilni uporabi si bomo lajšali različne bolečine, v pomoč nam bodo pri kožnih težavah

■  Posamezni materiali bodo vašemu šolarčku ali študentu pomagali, da se bo lažje osredotočil na svoje obveznosti in ga stimulirali.

■  In ko opazimo prve znake možnosti glivic na nohtih.

Ojoj kaj pa zdaj! Prava kombinacija eteričnih olj bo prava odrešitev.

 

Meni so bila eterična olja v pomoč, da sem se znebila antidepresivov.

Ob vsaki težavici sem jih uporabila in bila hvaležna materi naravi za njeno nesebično pomoč.

Družina in prijatelji so bili navdušeni nad učinki in uspehi eteričnih olj in tako sem se odločila, da moje izdelke ter storitve ponudim širši množici.

Seveda se pa moramo zavedati, da eterična olja in ostali aromaterapevtski materiali ne zdravijo in nikakor ne morejo nadomestiti zdravnika.

 

Sem tudi ustvarjalka in formulatorka naravne kozmetike. To mi je v posebno veselje, za srce in dušo.

Rada imam živali, narava me spremlja že celo življenje, v njej vedno najdem kaj vznemirljivega in novega.

In česa ne maram. Enoličnosti, rutine in dolgočasja, ob tem postanem vznemirjena in iščem nekaj novega.

 

MNENJA STRANK

Mnenje uporabnice: Vida

MACERAT SMILJA

Obožujem to olje, pri katerem že po vonju čutim, da gre za močan in koncentriran izvleček smilja: sladek in travnat obenem,  poln, celo malenkost »šarf«, ker je tako močan. Nepogrešljiva osnovna sestavina v mojem antiage oljnem serumu, ki ji družbo delajo še druge »fensi« sestavine in vitamini.

MENOLI

Menoli je meni zelo ljuba dišava, ki naj bi podprla ženske, ki  so blizu obdobja menopavze. Jaz lahko le rečem, da mi dišava prija in bi se z njo kar  mazala in mazala, ker me vonj »odpelje« in potolaži. Rol on imam kar na nočni omarici, da se zvečer malo pocrkljam, včasih pa ga uporabim tudi zjutraj preden grem v službo, kot namesto parfuma.

DIŠAVA ZA AVTO

Sijajen »unisex« vonj, ki bi bil primeren tudi za parfum, tako da je skoraj prelep za avto. Je pa super občutek, da vonjaš naraven vonj, ki dejansko tudi koristi našemu organizmu in počutju in ne kar ene »smrekce« po kateri boli glava.

----

 Vesna, hvala za "menoli" rollon, mi pomaga pri lajšanju težav z meno, me lepo pomiri. Uporabljala sem tudi serum za nohte, so se mi zelo lepo popravili. In še v avto mi lepo diši po tvoji zaslugi.. Hvala, Beti