Blog

 1.  

  NARAVNA ZAŠČITA PRED NADLEŽNIM MRČESOM Z ETERIČNIMI OLJI

  Vam je znano, ko se vam v toplem poletnem večeru s prijatelji ob sproščenem klepetu, pridruži truma nepovabljenih brenčečih gostov – komarjev? Boj proti nadležnim pikom bo bolj trdovraten, kot si mislite.

  Preberi več
 2.  

  VARNA UPORABA ETERIČNIH OLJ

  Eterična olja so hlapljiv derivat, pridobljen iz surovega rastlinskega materiala s parno destilacijo, mehansko obdelavo citrusnih sadežev ali s suho destilacijo. V rastlinah se nahajajo hlapne snovi in hlapna olja, ki se skladiščijo v posebnih žleznih celicah v različnih delih rastlin od cvetov do korenin. Eterično olje v steklenički je povsem nov produkt, ki ga soustvarjajo, rastline, okolje in človek.

  Preberi več
 3.  

  VARNA UPORABA ETERIČNEGA OLJA EVKALIPTA

  Ko omenim eterično olje evkalipta, ga največkrat povežemo s prehladi, kašljem in ostalimi virusnimi simptomi. Opažam, da ga imajo ljudje v domači lekarni in ga množično uporabljajo. Razlog za to vidim tudi v tem, da se v medijih veliko govori in piše o njem.

  Preberi več
 4.  

  ABC AROMATERAPIJE

  V zadnjih letih sem veliko časa posvetila aromaterapiji. Opazila sem, da ljudem beseda aromaterapija ni toliko poznana, čeprav je tudi pri nas vedno bolj razširjena. Preberi več

4 elementov

Prikaži na stran